Bijeenkomsten

Sfeervol verbinden

Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden voor vergaderingen en andere speciale bijeenkomsten. Met onze sfeervolle en gastvrije omgeving bieden we de perfecte setting om te samenkomen en te verbinden, ongeacht de gelegenheid. Laat ons uw bijeenkomst onvergetelijk maken.

Vergaderingen

Bij Het Hagen bieden we een uitstekende locatie om te vergaderen. Of het nu gaat om brainstormen, actief vergaderen of teambuilding...

Uitvaart & Condoleance

We begrijpen hoe belangrijk het is om in moeilijke tijden een warme en gepaste plek te hebben om samen te komen en steun te bieden...

Vergaderen
bij het Hagen

Bij Het Hagen bieden we een uitstekende locatie om te vergaderen. Of het nu gaat om brainstormen, actief vergaderen of teambuilding, onze faciliteiten zijn volledig uitgerust met audiovisuele middelen zoals wifi, beamer, scherm, microfoon en geluid.

Geniet van een warm welkom met koffie, thee en krentenwegge, terwijl we onbeperkte koffie, thee en ijswater aanbieden tijdens de vergadering. Daarnaast zorgen we voor een heerlijk lunchbuffet om de dag compleet te maken. Aanvullende activiteiten zijn ook beschikbaar op aanvraag.

Uitvaart & Condoleance

Bij Het Hagen bieden we ook de nodige zorg en faciliteiten voor uitvaarten en condoleances. We begrijpen hoe belangrijk het is om in moeilijke tijden een warme en gepaste plek te hebben om samen te komen en steun te bieden.

Onze serene en respectvolle omgeving staat klaar om u en uw dierbaren te verwelkomen en te ondersteunen bij het afscheid nemen van een geliefde. We zijn er voor u om dit moment van gedenken zo zorgvuldig mogelijk te regelen.